Wedden op Voetbal

Wie gaat er tijdens het EK 2020 met de titel en natuurlijk die felbegeerde beker vandoor? De kans is groot dat je daar nog niet over hebt nagedacht. We weten immers niet eens welke landen zich uiteindelijk gaan kwalificeren. In de afgelopen jaren was er één zekerheid: het gastland mocht als dank sowieso meedoen aan het eindtoernooi. Maar nu de wedstrijden in dertien verschillende landen worden gehouden, gaat zelfs dat niet meer op. Het is dus een groot vraagteken wat er tijdens en in aanloop naar het EK allemaal gaat gebeuren. Weet Portugal de titel opnieuw in de wacht te slepen of zijn het dit keer de Fransen of de Duitsers? En hoever komt Nederland tijdens het EK van 2020, áls het zich al weet te plaatsen? Als voetbalfan heb je hier vast ideeën over. Wanneer je gaat kijken in de kroeg of bij vrienden thuis dan kun je je mening natuurlijk volop verkondigen. Alleen schiet je daar weinig mee op. Wedden op het EK bij een online bookmaker is wat dat betreft veel slimmer. Als jouw voorspelling uitkomt, wordt dat Europees Kampioenschap voetbal pas echt één groot feest.

Wat maakt wedden op het EK zo interessant?

Grote toernooien zitten altijd vol verrassingen. Kijk maar naar het WK van 2014. Nederland werd uiteindelijk derde, terwijl de bookmakers voor de start van het toernooi hadden ingeschat dat Oranje rond de achtste plek zou eindigen. Met de 5-1 overwinning op Spanje deed het elftal de hele voetbalwereld (en zeker de Nederlandse fans) verbaasd staan. Spanje, één van de kanshebbers op de titel, kon niet op tegen de snelheid van Robin van Persie en Arjen Robben. Verrassend? Zeker. Toch horen dit soort onverwachte uitslagen echt bij het EK. De spanning is dan ook extra groot tijdens de wedstrijden. Vooral de landen die hoog op de ranglijst staan, moeten zich bewijzen. En dan hebben we het nog niet eens over topspelers zoals Cristiano Ronaldo. De fans verwachten dat zij goed presteren, en aan die druk gaan zij soms ten onder. Favorieten laten het liggen en outsiders pakken opeens hun kansen. Dit maakt het EK interessant, maar het zorgt er ook voor dat er veel geld te winnen valt. De bookmakers schatten voor elke wedstrijd namelijk in wie er gaat winnen, hoeveel doelpunten er vallen en welke speler het meest scoort. De duidelijke favoriet levert de gokker weinig geld op, terwijl de odds bij de underdog tot grote hoogte kunnen stijgen. Als een wedstrijd écht een verrassing oplevert, kan een tientje zomaar honderd euro of meer waard zijn. Is geld winnen voor jou bijzaak? Zelfs dan is het EK het perfecte moment om eens te gaan gokken. Bijna heel Europa is in die periode in de ban van voetbal. Fanatieke fans missen geen wedstrijd en door de sfeer die er tijdens het EK heerst, kijken ook mensen mee die normaal gesproken niets met voetbal hebben. Vooral als Nederland het goed doet, lijkt het hele land op te leven. In die sfeer zorgt wedden op het EK voor extra spanning.

Pak het serieus aan en wed op het EK bij een bookmaker

Tijdens een EK worden er in Europa heel wat weddenschappen afgesloten. Op het werk, de sportclub of gewoon met vrienden of gezinsleden: bijna iedereen maakt wel ergens een poule. Bij zo’n onderlinge competitie draait het meestal om de einduitslag. En als jij degene bent die dit goed weet te voorspellen, houd je er misschien wel een paar tientjes aan over. Maar aangezien het tijdens het EK ook om gezelligheid draait, ben je het geld alweer kwijt aan traktaties voor de rest van de groep.   Wie het wedden wat serieuzer aan wil pakken, kan beter naar één van de grote bookmakers gaan. Er zijn heel wat online wedkantoren om uit te kiezen. Naast de Nederlandse Toto zijn, Unibet, Bwin en William Hill zijn op internationaal niveau bijvoorbeeld grote namen. Ook Mr Green, Bet365 en 888sport doen het goed. Al is het rijtje met betrouwbare bookmakers hiermee nog lang niet compleet. Om online te kunnen gokken, moet je eerst een account aanmaken bij een bookmaker. Voordat je je registreert, is het wel verstandig om de verschillende bookmakers even rustig met elkaar te vergelijken. Bij de ene bookmaker heb je namelijk net wat meer mogelijkheden dan bij de andere. En belangrijker nog: de odds (ook wel noteringen genoemd) kunnen enigszins uit elkaar liggen. Stel dat Denemarken het EK haalt en het in een wedstrijd op moet nemen tegen Duitsland. Iedereen verwacht dat de Duitsers winnen, maar jij durft het aan om je geld in te zetten op het Scandinavische team. Die gok kan je behoorlijk veel winst opleveren als je de juiste bookmaker kiest. Want waar de odds bij Unibet misschien op 11.00 staan, zet Bet365 of Mr Green in op 11.50. Dat betekent dat je voor elke euro die je inzet, 50 cent extra winst maakt. De odds worden per wedstrijd bekeken. Dus als je vaker mee wilt doen, is het verstandig om bij minstens twee bookmakers een account aan te maken. Zodra je een weddenschap hebt gevonden die je aanstaat, zet je geld in en bevestig je de inzet. Daarna is het afwachten. Komt jouw voorspelling uit? Dan wordt het geld vanzelf in je account gestort.

Kies de perfecte EK 2020 weddenschap

De bookmakers zijn al volop bezig met het EK 2020. Hoewel het toernooi nog lang niet op punt van beginnen staat, hebben veel bookmakers toch een aantal weddenschappen geopend. Zo kun je bijvoorbeeld voorspellen welke spelers de definitieve selectie gaan halen. Ook kun je alvast geld inzetten op de winnaar van het toernooi. Deskundigen geven Duitsland, Spanje en Frankrijk een goede kans. Maar misschien heb jij wel een heel andere visie. En aangezien het EK nog ver weg is, kunnen de odds behoorlijk gunstig zijn. Misschien heb je wel een rotsvast geloof dat Nederland in 2020 wraak neemt en die titel binnenhaalt. Zorg dan dat je op tijd een weddenschap met de bookmaker aangaat. Door de tegenvallende prestaties van Oranje in de afgelopen jaren zijn de wedkantoren nog niet erg overtuigd. Odds van rond de 15.00 zijn hierdoor heel gewoon. Mocht het Nederlands elftal zich herpakken en meer en meer wedstrijden winnen, dan worden die odds vanzelf lager. Doordat jij een weddenschap bent aangegaan op het moment dat elke euro 15 euro waard was, is dat de deal die blijft staan. Met een inzet van 25 euro maak je maar liefst 350 euro winst. Maar dan moet Nederland nog wel even iedereen zien te verslaan. Bij elk EK is het natuurlijk de vraag wie er uiteindelijk wint. Toch zijn er veel meer interessante weddenschappen om uit te kiezen. Hoe dichter het toernooi bij komt, hoe meer weddenschappen er te vinden zijn. In maart 2019 beginnen de kwalificaties en vanaf dat moment kun je per wedstrijd geld inzetten op onder andere de topscorer, het aantal corners, het aantal gele kaarten of natuurlijk de eindstand. Je daagt jezelf nog meer uit als je zowel de stand na de eerste helft als na het eindsignaal te voorspellen. Bij deze half time/full time weddenschappen zijn de odds automatisch hoger dan wanneer je alleen de eindstand goed voorspelt.

Creëer nog meer spanning door te wedden op voetbal met een handicap

Wedden op voetbal en het EK 2020 maakt zelfs de oninteressante wedstrijden interessant. Met een goede weddenschap zit je opeens vol spanning naar de beelden te loeren terwijl Armenië of Macedonië het veld betreedt. Want wie weet brengt deze wedstrijd jou wel geluk. Er zijn manier om de wedstrijden nóg spannender te maken. Dat doe je bijvoorbeeld door te gaan wedden met een handicap. De bekendste varianten hiervan zijn de Asian Handicap en de 3-Way Handicap. Bij dit soort weddenschappen kun je ervoor kiezen om de tegenpartij een voorsprong te geven zodat jouw team begint met een achterstand. Deze complexe weddenschappen zijn aantrekkelijk vanwege de hoge odds. Je neemt risico door met een achterstand te beginnen en daar word je door de bookmaker voor beloond. Voor de beginnende gokker is wedden met een handicap misschien nog een stap te ver. Dus neem je liever wat minder risico maar wil je tijdens de wedstrijd wel de adrenaline door je lijf voelen stromen? Dan ben je wellicht in voor een live weddenschap.

Speel live in op wat er op het veld gebeurt met live wedden

Vanaf het moment dat de wedstrijden echt van start gaan, kun je kiezen voor een live weddenschap. Bij pre-match sluit de weddenschap op het moment dat een wedstrijd begint. En dat is flink balen als het in de eerste 10 minuten al duidelijk wordt dat jouw elftal het niet gaat redden. Bij live weddenschappen kun je tijdens de wedstrijd juist wél actie ondernemen. De kunst is om goed in te spelen op datgene wat er op het veld gebeurt. Als de topscorer van Duitsland niet zo fit oogt of zelfs geblesseerd raakt, kan dat voor jou reden zijn om tijdens de wedstrijd Engeland als winnaar aan te wijzen. Houd er wel rekening mee dat de bookmakers tijdens de wedstrijd de odds ook aanpassen. Je moet dus zorgen dat je ze voor blijft. Wacht niet tot die Duitse topscorer het veld verlaat, maar zet je geld in zodra voor jou duidelijk is dat hij niet zo lekker speelt. Met zo’n live weddenschap voel je echt dat je het tegen de Europese bookmakers opneemt. Hopelijk kun jij die spanning aan en wordt het EK 2020 een toptoernooi!

EK 2020 voetbal

Copyright © 2018 EK2020.nl. Alle rechten voorbehouden.