Weet jij al wie het EK2020 wint?

EK 2020

Het Nederlands elftal begint eindelijk weer indruk te maken. En dat betekent dat veel fans al met een schuin oog naar het EK van 2020 kijken. Ook de bookmakers zijn inmiddels volop bezig met het toernooi. Zo kun je bijvoorbeeld geld inzetten op de wedstrijden van de Nations League. Richt jij je pijlen liever op het hoofdtoernooi? Je hoeft dan niet te wachten tot de zomer van 2020 aanbreekt. Want met nog meer dan anderhalf jaar te gaan, kun je nu al gaan gokken op de winnaar van het EK. 

Wed nu alvast op de Europees kampioen van 2020

In zo’n vroeg stadium is het lastig om te voorspellen wie zich in 2020 Europees kampioen mag noemen. Maar de resultaten van het afgelopen WK liggen nog wel vers in het geheugen. Ook zijn er de laatste maanden volop oefeninterlands en Nations League duels gespeeld. De bookmaker hebben dus een goed beeld van hoe de nationale elftallen er op dit moment voorstaan. Inderdaad, op dit moment. In anderhalf jaar tijd kan er namelijk nog veel gebeuren. Bovendien weten we niet eens welke landen zich plaatsen voor het eindtoernooi. Je neemt dus een grote gok als je nu al geld inzet op de Europees kampioen. Toch zit er zeker een voordeel aan zo’n vroege weddenschap. Voor de bookmakers is het namelijk ook nog gissen. En dat betekent dat de quoteringen vaak erg gunstig zijn. Je inzet is vooral veel waard als je vertrouwen hebt in een elftal dat buiten de top 3 van de bookmakers valt. Het loont zich dus zeker om je al vroeg in het toernooi en de mogelijke winnaars te verdiepen.

Wat denken de bookmakers?

Frankrijk is de wereldkampioen van 2018. En die titel heeft weinig slechts gedaan voor Les Bleus. Bij de Nations League duels zien we namelijk dezelfde goede acties die we bij het WK ook al zagen. Logisch dus dat alle grote bookmakers Frankrijk momenteel tippen als Europees kampioen. Bij bookmakers als Mr Green en Unibet staat de quoteringen bij winst voor Frankrijk op 6.00. Kroon Casino, Betsson en Betfirst zijn wat voorzichtiger en zetten in op 5.00. Achter Frankrijk duikt een misschien verrassende naam op: Duitsland. Bij Mr Green en Unibet moeten de Fransen hun eerste plek zelfs delen met de Duitsers. Met de huidige vorm van die Mannschaft is de Europese titel ver weg. Maar de bookmakers weten ook dat de Duitsers bij grote toernooien vaak iets extra’s kunnen.

De top 5 bestaat verder uit Spanje, België en Engeland. Nederland vinden we terug op een zevende of achtste plek. Dat is toch hoopgevend voor een elftal dat twee keer op rij een groot toernooi miste. Nederland als kampioen kan je 15 tot 21 keer de inzet opleveren, afhankelijk van de bookmaker die je kiest. Dus geloof je erin dat Koeman zijn team zo kan motiveren dat Oranje voor het eerst sinds 1988 Europees kampioen wordt? Wacht dan zeker niet te lang voordat je je voorspelling aan de bookmaker doorgeeft. Want als het Nederlands elftal de komende maanden goed blijft presteren, worden die hoge quoteringen alleen maar lager.

EK 2020 voetbal

Copyright © 2018 EK2020.nl. Alle rechten voorbehouden.